והפעם: 416 חוטפת, ההירו ראמן של אהרוני על הגל ויש גם את קלארו, בראסרי ודוכן פסטה יצירתי

דניאל שק חזר לבקר בקלארו שחוגגת אוטוטו 3, מה השתנה? הרבה.

ביצה עלומה אכל פעמיים ב- 416 ארוחות טבעוניות שהוא מתאר כסיוט עם סטייק סייטן בטעם גומי, שווארמה שגרמה לו לבחילה, קציצות מזעזעות ושלל מנות כבדות ומעיקות. הוא הצליח למנות לטובה את קלמרי מלך היער, נחשו בזכות מה?

שגיא כהן נכנס למסעדת הירו ראמן בלבונטין ומצא שם את ישראל אהרוני בגרסה יצירתית, בשלה, עם אמירה אישית וסקס אפיל. הראמן של אהרוני הוא בעיניו קסום, מלוטש, עם איכות קלאסית של אוכל רחוב: טריות, חדות, מידיות. הסלטים מוצלחים, הגיוזה לוהטת ועסיסית, המיני באן פריך ופיקנטי. ראמן ברווז עשיר ומפתיע וראמן חזיר שבו כל הזמן מתפתחים טעמים חדשים בקערה. לרוץ. כמו כהן, גם אבי אפרתי ביקר בהירו ראמן לבונטין וחשב מחשבות דומות לאלו של שגיא כהן.

עומר שוברט הגיע לבראסרי הוותיקה וחשף למרבה התדהמה חריקות בשירות, קהל סועדים גחמני, ואווירה לא נעימה.

ערן לאור אכל בדוכן הפסטה החדש בפלורנטין TOMETOMATO של טל רשבסקי שהיה הבעלים של הניוקי שופ, ומצא שישה סוגי פסטה יצירתיים מחומרי גלם טריים ובמחירים נגישים, כולל קרבונרה עם טעם עוקצני של בייקון פריך.

עד כאן לשבוע זה חברים. תבלו יפה, תאכלו טוב ובקרו מדי פעם בדירוג המסעדות. הוא שלכם ובשבילכם!

Silence is Golden