סיכום שבוע 14.8: החדשה של מיכל אנסקי

הנה זה בא: כל ביקורות השבוע שחלף מאומ;לקות אחת אחת. מיזגו לעצמכם כוס רוזה וקערת בוטנים – מתחילים!

שגיא כהן מצליף/מכה/חובט במסעדה החדשה של מיכל אנסקי בביקורת מונומנטלית ומעוררת מחלוקת. האם נכון לבקר מסעדה בהרצה? לא. האם מסעדה נחשבת בהרצה אם המחירים אינם מחירי הרצה והלקוחות אינם יודעים שהיא בהרצה? לא.

ביקורת השבוע:

אבי אפרתי מבקר באותה מסעדה בדיוק וחוסך ממנה את שבטו המפורסם. הוא מזכה אותה בתואר המערער ׳בסדר׳

בצה עלומה מבקר ב׳משייה׳ של יוסי שטרית ונהנה, אפילו נהנה מאד. גם שטרית וגם בצה אוהבים מאד את אמותיהם וזה ניכר

גיל אקרמן הידוע בגינוני השולחן שלו מגיע ל׳צ׳יריפום׳ של אבי לוי ומתאכזב לא מעט. ביקורת על מטבח אלג׳יראי במסעדת פועלי הייטק ופיננסים ב40 מעלות חום (נהוג לומר מרגיש כמו 40) צריכה לקבל פקטור קטן, והמבקר צריך לקבל ח״ח על האומץ.

עומר שוברט מתחזק בהרברט הכשרה ויוצא מבסוט מאד

ערן לאור ביקר ב׳בורגרים׳ וחזר עם ביקורת אפאטית על מסעדה אפאטית. יותר דוח רישוי עסקים מביקורת אוכל, אולי משום חריכת הקציצות לא היה הרבה על מה לכתוב

חיליק גורפינקל גילה השבוע את מה שכולנו כבר יודעים, שפופינה היא אחת המסעדות הטובות והמפתיעות בעיר

גלי ווליצקי מבקרת ב׳פושון׳ ומתאכזבת מהכל מלבד הקינוחים. ביקורת שכותבת את עצמה כבר כשמכניסים את הכתובת לווייז

לסיכום, בקרו בדירוג המסעדות של טבלת המבקרים. קראנו וניתחנו את כל הביקורות עבורכם!!

Silence is Golden