זה מה שהיה השבוע: אמריקאי, אסייאתי ומטבח מקומי מודרני

ביצה עלומה הלך לאכול בהירו, הראמן בר של אהרוני, וחזר משועמם. הוא לא אהב את הקונספט של שולחנות שיתופיים לזרים, הגיוזה לא היתה עשויה כהלכה, הראמן היה סתמי. המרק סביר ביותר מכל המבחר שטעם היה ראמן החזיר. נקודות חיוביות בארוחה היו הסלטים האסייתיים וקינוח האגס במיסו.
שגיא כהן אכל במסעדת אמריקה, והתלהב משירות יוצא מגדר הרגיל באיכותו, ונהנה מטורטיות מטוגנות עם סשימי דג, טאקו'ס עם תבשיל קצבים וצלע חזיר עסיסית. הוא גם טעם גרסה, מהטובות שיש, לקראק פאי אבל פחות אהב את מנת העוף על הוופל הבלגי.
אלון הדר יצא לאכול בג'ונתן פוד קלאב של רושפלד. הוא שמח לפגוש תפריט מינימליסטי של 14 מנות מדויקות, המוצלחות שבהן תמנון צרוב וסביבו תפוחי אדמה "שרים", קרודו אינטיאס, ורביולי, רובן זכורות לו מימיה העליזים של הרברט סמואל.
זה הכל לשבוע הזה חברים, נתראה בשבוע הבא עם עוד מסעדות ועוד ביקורות.

Silence is Golden