וזה היה השבוע במסעדות: יא-פאן החדשה, צ'יקטי, אואזיס ועוד

ביצה עלומה ביקר במסעדת A23 ובעקבות הגשת דגים נאים בניחוח מקולקל, וקרם עשוי ביצים לא מבושלות שלא נשמר בקירור טען שהוא חושש לחייו.

שגיא כהן אץ לביסטרו YA-PAN של יובל בן נריה עוד בתקופת ההרצה ועבר חוויה פסיכדלית מרב עונג. מוח עגל בטמפורה הוכתר כמנה הטובה בארוחה, צלחת סשימי של אינטיאס בקרם סויה וחמאת סאקה התבססה על דגים איכותיים, ובטן חזיר פריכה וקרמית היתה עזת טעמים.

דניאל שק ביקר בצ'יקטי וגילה בר קולינרי נחמד, עם מנות טובות של דגים נאים, פסטה מבושלת יתר על המידה (למעט הטורטליני), כוסות יין או קוקטייל כיפיות ואווירה טובה. הוא לא מצא פה בשורה קולינרית אבל נהנה מאוד.

אבי אפרתי שב לאואזיס של רימה אוליברה  ומצא שם ברוסקטת קונפי מוסר טעימה במיוחד, מנת הקופנהאגן  לברק אפוי שהוכיחה שליטה בשלל טכניקות קולינרית, וקינוחים מוצלחים. אוליברה שוחה לדעתו של אפרתי נגד הזרם ויוצרת מטבח מעניין עם תוצאות מוצלחות וראויות במיוחד, אם כי לא תמיד מושלמות.
זהו להשבוע, נתראה בשבוע הבא עם עוד ביקורות והמלצות חמות במיוחד.

 

 

 

 

Silence is Golden