השבוע שהיה: שני מקומות דנדשים ושני מקומות ותיקים - מי לקח את הסיבוב?

ביצה עלומה לקה בסניף זוזברה החדש בתל אביב בהתקף סוכרת, והתלונן שכל המנות הומתקו באופן לא הגיוני. בנוסף הוא סבל מסלט אטריות זכוכית משרימפס צמיגי. מנת זן נודלס אטריות מש עם טופו היתה יחסית פחות בעייתית ומנת לארב גאי (43 ש"ח), סלט של פרגית קצוצה וכרוב בווינגרט תאילנדי, הייתה המוצלחת ביותר במסעדה. עומר שוברט יצא לעסקית בזה סושי והגיע למסקנה שהוא מקבל שם סושי יעיל, פשוט וטוב, שבעסקיות הצהריים אפילו ארוז במחיר אטרקטיבי למדי. העסקית כללה סלט קינוקו של אצות וירקות מצוין, קומבינציית סושי נהדר, (במיוחד המאקי דניס). בשורה התחתונה, 82 ש"ח לארוחה לדעתו של שוברט, הוא דיל משתלם. שגיא כהן אכל בבאנה החדשה, המבוססת על צמחים בלבד. אחרי הסתייגות עמוקה מהאקוסטיקה האיומה כהן של מבנה המסעדה, התלהב כהן במיוחד ממאפה כרובים צלויים עם מסמר ציפורן, שורש גלנגל ועשבים קשים, וממנת פטריות צלויות על מחית ערמונים עם עשבים קצוצים, שקדים ואגוז מוסקט. כהן יצא מבאנה שבע ומרוצה. אלון הדר הצליח לתפוס מקום פנוי בבית תאילנדי ואכל סלט עלים ומליטות מיובשות ומנת סשימי אינטיאס, כשהסשימי היתה אחת המנות הפרשיות והנדיבות ביותר שזכה לאכול בחייו. למנה עיקרית נתח בקר צלוי סטיקי רייס ורוסט צ'ילי ופיש סוס עם המון שכבות טעם. הדר הסתייג ממנת הקארי חזיר בשל מתיקות יתר, והתענג על הנודלס המוקפצים עם פטריות ובקר.

Silence is Golden