זה היה השבוע שהיה במסעדות: מטבעוני ועד יפני בועט

ביצה עלומה לא התלהב מהביקור בבאנה, והגדיר אותה כמעט בית קפה שמציע תפריט שעדיין לא הצליח להתאפס על עצמו. נעדרת תשוקה אמיתית, בוערת, חזקה. האוכל לא רע, אבל  לעיתים מקרטע, קצת תפל, קצת מבולגן, יקר מדי, נטול ברק אמיתי. הוא מזהיר מפני מנת ההאש בראון, וממליץ רק על מנת הירקות הפריכים.

אבי אפרתי חשף חובבנות בהכנת המנות של באנה, הוא התרשם מהמבנה בסגנון הבאוהאוס, העיצוב, והאווירה שמספקים את הסחורה, אבל גילה באוכל כשלון חד ומהדהד והעדר כישרון  במטבח. המקום הוא לדעתו ברירת מחדל לטבעונים בלבד.

אלון הדר הצליח למצוא מקום ביא-פאן והתאכזב לגלות שחומרי הגלם המעולים של יא פאן הולכים לאיבוד בסחרור של רטבים מתוקים מידי. בכל זאת צוינו לטובה סלט אצות קומבו ופירורי בקלה רענן עם טעמי עומק, וקארי יפני נפלא וארומטי על אור עגול מוצק ואווירירי מלווה בחזיר מטוגן.

זהו בינתיים, לכו לאכול משהו טעים אבל לפני זה, אל תשכחו לבקר בדירוג המסעדות. הוא שלכם ובשבילכם!

 

Silence is Golden