חם מהתנור: שלוש מסעדות חדשות וקפיטריה אחת בגינדי

שוק המסעדות שוצף וגועש ואנחנו כמעט ולא מספיקים לעקוב אחר כל המסעדות החדשות שנפתחות, אז טוב שיש את המבקרים שעומלים ומספרים לכם את כל מה שחשוב לדעת: דניאל שק ביקר בקוקו במבינו ומצא שם תפריט איטלקי בנאלי וסביר, הארוז במארז קופירייטינג ודאחקות ללא כל פרופורציה לתוכן: הפסטה מבושלת יתר על המידה אבל הפיצה הירוקה טעימה. מדובר באיטלקיה נחמדה למדי אך רחוקה מלהיות מסעדת שף. שגיא כהן ביקר בקפיטריה וגילה שם מנות שמצטלמות מושלם לאינסטוש אבל בשום מנה הרכיבים לא באמת מתחברים, והתוצאה לא באמת טעימה מלבד עוגת הגבינה. ביצה עלומה ביקר בגרקו הרצליה ונחשף לטברנה שהיא דיסנילנד תאגידי לכל המשפחה: השירות מקצועי, המנות טעימות, אבל ניכר שרוצים שהסועדים יסיימו לאכול מהר ויפנו מקום לסועדים שבתור, וזה לא בא לנו בטוב. מזדרזים או לא, תזמינו גווארוס של אנשובי מטוגנים וכיסוני פסטה ממולאים עגל וכבש. ערן לאור אכל בדוניא של מאיר אדוני וגילה שווארמייה ממוסחרת אבל מוצלחת ואנחנו לא מבינים איך עדיין לא הצלחנו לשים יד על השווארמה של אדוני, איך? זהו להיום, אל תשכחו לבקר בטבלת המבקרים לפני כל ביס ושיהיה שבוע מושלם, לא פחות.

Silence is Golden