בר-בוניה, הבסטה, ווק טו ווק, אוזריה ואלבמה- כולן בפנים

השבוע המבקרים שלנו התפזרו ובדקו מצד אחד מוסדות ותיקים בעיר לצד רשת מוקפץ חדשה, הוסיפו לזה מסעדת בשרים מחוץ לעיר והרי לכם שלל מסעדות שבטח טרם פקדתם, אז קדימה: ביצה עלומה אכל באוזריה פעמיים, סבל מהרעש ונהנה מהעידון של מנת טוסט קטן עם טונה מעושנת. הוא סיים בגלידת פיסטוק פנטסטית. אלון הדר פקד את בר-בוניה, מפעל חייו של עזרא מרמלשטיין ז"ל, והטביע את הגעגועים בפלטת סלטים בוערת מטריות, פלמידה כבושה מדוייקת וספיישל של בייבי פרידה מעולה. מדובר בחמארת דגים מופלאה שקסמה לא פג. ערן לאור אכל בווק טו ווק שזה עתה הגיעו לארץ, והגיע למסקנה שעדיין נדרש שם חידוד בהכנת המנות. עומר שוברט הגיע לבסטה לאכול עסקית ומצא שם שהארוחה לפעמים נפלאה ולפעמים מאתגרת מה שהופך אותה דווקא לשוברת שיגרה. ואם זה לא מספיק, אז אבי אפרתי אכל באלבמה ומצא שם תמורה בעד הכסף. הנתח המוצלח בארוחה היה של צוואר חזיר בעישון ארוך. זה הכל להפעם, נתראה בטבלת המבקרים הבאה עלינו לטובה, עד אז, איכלו טוב ושיהיה שבוע נפלא.

Silence is Golden