מסעדה מרוקאית, מסעדת פועלים וכבונוס שני מקומות מחוץ לעיר

אוטוטו פסח והמבקרים לא מפסיקים לחרוש את הארץ: אבי אפרתי נוסע לבני ציון לאכול בגוז' ודניאל ארוחה שמתאימה להמונים בלי פופוליזם. הקונפי שוק אווז עשוי לעילא. שירות יעיל וסימפטי ותמחור הגיוני, דניאל שק שמע שאיצקו ורפאל הם מסעדת פועלים שווה מיוחד, וגילה שהאוכל לא מצדיק את השמועות יחד עם זאת, מנת המעורב ירושלמי הייתה חביבה. ביצה עלומה נסע לטעום ממעשי השף עומר עילואן, שהצטרף לגארדן החיפאית. הוא ממליץ על אהרה מקלאייה, פרחי כרובית מטוגנים, מוגשים על טחינה, עם ג'לי עמבה ואבקת טחינה, אבל שורה תחתונה מעודד את השף להיפטר ממנות מז'אנר פסטה אלפרדו ולהתמקד באוכל ערבי איכותי ומה לא תעשו, אל תחמיצו את קינוח המפורקה חלבית עשוי מרציפן פיסטוק ואם לא תקנחו במרציפן, קבלו לקינוח את עומר שוברט שאכל באווה סאפי אוכל טעים, בתמחור גבוה מדי. ועכשיו, אנחנו חייבים לרוץ ולהתכונן לפסח.

Silence is Golden